Post by trapcarddpapimas on Feb 7, 2022 23:20:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burger Shop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burger Shop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код више поена ▞▞▞
▞▞▞ Burger Shop 2022 version ▞▞▞
Досадно.....превише огласа
Burger Shop የተለመደ oiy
Свиђа ми се, добра је игра
Burger Shop Casual gqg
Ово је најбоља игра икада! Моја тетка ми је показала ову игру тако да ме подсећа на најлепше успомене! тако да су то додатне 2 звездице ако бих могао, има много! Посао који треба да урадите да бисте били заузети и то је тако задовољавајуће! Дао бих овоме 100 звездица 🌟 ако могу и зарадите нове ствари ако идете више у игрицу и тако је узбудљиво видети нове ствари које сте добили и изглед ствари у овој игри је 999/10 изгледа тако задовољавајуће па бих ово 90/10, али једина ствар која му је потребна су нова ажурирања па молим додајте
Хаахаххахаха супер игра али у 40 нивоу је тешко
прво ми се свиђа, али они додају више јела у сваки ниво, чини се да је веома тешко и мислим да после неког времена уопште не можемо да се носимо са тим, али на почетку је лепо
Мој наслов није ништа јер нема шта да се каже и мислим да би требало да га назову рекламна продавница уместо бургер продавница, али ова игра је ОДЛИЦНА (АДДДДССССС)
Не тако добро
Одлицна игрица
Волим другу, ова је баш тешка
Burger Shop Gündəlik vdt
Најбоља игра. Само једна ствар је брзина процеса сервирања веома брза. Боље је успорити брзину. Ово је мали проблем, али игра је веома добра
Добро није толико добро као Фрее Фире....... Иста врста рецепта за хамбургере постоји......... Молим вас да направите неке измене........
ех стварно је досадно
Burger Shop Casual gqg
Burger Shop Hygge cke
Ово је таккооо саврсенаа игрицаа 😻😻
Веома је иритантно. АЛИ инсталирао сам га пре годину дана када се то није догодило. Поправите то а
Досадно, веома досадно, постаје тако досадно играње јер као да имате конфузну радњу да храна може бити претрпана. Нисам уживао у игрању, потребно је више забаве и да, то је све .......
Имам ову игру и не свиђа ми се да не чувам напредак. Једног дана сам отворио рачунар и то ме натерало да почнем изнова. па додајте функцију чувања напретка.😑. Свиђа ми се игра и добио бих пет звездица, али нема напретка за чување као опцију.
Игрица је одлична не штопа никад ме није изневјерила
ако желите да откријете то не иде
Превише јадно 😡
Болех лх
То је веома лепа игра, волим ову игру
Вау, баш није лепо
Burger Shop Gündəlik vdt
тооооо.....то......лоше игре 😡😡😡😡😡😡 😡😡😡😡😡😡
Ектра
ЕКСТРААААААААААА
лепо али у реду
Забавно
то ми се много допада
тако је забавно. и са свим новим намирницама никада не стари. ако желите изазов онда је ово игра за вас, али ако желите спорију брзину, постоји режим опуштања, тако да би у сваком случају ово било стварно добро.
Заиста добро
Cooking Tycoon Ajanviete thiy
Играм га на интернету
добро је, али нивои су тако тешки
Па, јако је забавно, али било би лепо када бих могао да играм целу игру уместо да пређем на пола пута и да морам да ПЛАЋАМ остатак!
превише огласа, поправите, тера ме да желим да деинсталирам ову игру.....