Post by trapcarddpapimas on Feb 7, 2022 23:23:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody dużo pieniędzy ▞▞▞
▞▞▞ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D 2022 version ▞▞▞
gra ulega awarii, gdy widzę reklamę, a następnie aplikacja zawiesza się i ulega awarii. Urządzenie: Realme GT Master Edition Wariant: Snapdragon 778G, 8 GB, 256 GB Android: 11, Realme UI 2
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D Action ooe
Super gra polecam Magda Gessler
Cóż, jedynym powodem, dla którego dałem mu 3 gwiazdki, ponieważ podobała mi się poprzednia wersja, ale ma mnóstwo błędów, zwłaszcza po ukończeniu pierwszego odcinka, nie mogę dostać pakietu wsparcia pilota, to takie rozczarowujące, ale poza tym gra jest fajna
Ta gra powinna zostać przemianowana na Called, DIP IN TO YOUR WALLET Po prostu dlatego, że zaczynasz od najgównianiejszego helikoptera, jaki ci dają, a w miarę postępów nie możesz uaktualnić do najlepszego helikoptera, jaki mogą mieć pieniądze, to kompletna farsa, jeśli pobierz tę grę, a następnie przygotuj się na wydawanie, wydawanie, wydawanie, co jeszcze pogarsza sytuację, w jaki sposób twórcy umieścili grę, aby zachęcić cię do grania w nią, to nic podobnego.
Drodzy deweloperzy, gratulacje za stworzenie tak interesującej gry, naprawdę kocham tę grę i gram w nią za dużo... Moim jedynym problemem jest to, że diamenty są trudne do zdobycia, czas schłodzenia jest bardzo wysoki w misji specjalnej i niebieskim druku Pudełko jest drogie... A poza tym procent niebieskiego nadruku okrętu bojowego wyższego poziomu w niebieskim nadruku okrętu bojowego jest niski.. Deweloperzy Pls naprawdę uwielbiałem twoją grę, ale powyższe wzmianki mnie zabijają. Proszę wprowadzić zmiany... Wtedy ja i moi przyjaciele damy ci 5*
Plz traktuj tę sprawę poważnie.. Twoja gra jest najlepszą grą wojenną w sklepie z grami ... Ale dlaczego nie ma 5 * .. To z bardzo irytującego powodu ... "* Nie możesz zachować danych użytkownika bezpieczne, za każdym razem, gdy instaluję ponownie, muszę zaczynać od nowa. Jeśli nawet mi się poszczęści, straciłem większość mojego osiągnięcia.*" Geje wyświadczają graczom przysługę, niech Google zachowa dane...
W misjach niestandardowych, podczas zarabiania złota, wymagania dotyczące połączenia z Internetem są bardzo nudne i nieistotne. To było niesamowite, gdy możliwe było zarabianie złota w misjach niestandardowych. 3 gwiazdki, które daję za poprzednie. Proszę zrób to. Potem ponownie go pobierzę
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D የእንቅስቃሴ dpx
Brakuje sterowaniam jojstikiem
Ta gra jest niesamowita, ale to, co uczyniłoby ją niesamowitą, to zamiana kosztów złota na samoloty na gotówkę! Mam 2 miliony dolarów i nie wiem, za co ją sprzedać, po prostu włóż samoloty mają złoto lub opcje pieniedzy i prosze wstawic przycisk kasowania pamieci w ustawieniach Bo probowalem wykasowac pamiec i startowac od ZERA ale nie moge bo to stawia mnie na tym samym save co 2 lata temu prosze to naprawic bo zdobywanie zlota jest niezwykle ciężko od odc 5 do przodu
problem z logowaniem... co to za problem... loguję się przez Google Play... ale moje wszystkie dane nie są archiwizowane... logowanie joypal jest zawsze nieprawidłowe... dlaczego...? jeśli zaloguję się za pomocą Google Play... to się stanie.?
Pc co aplikacji dostęp do informacji do? Dlaczego ta aplikacja chce mieć moją listę kont?
Ta gra jest SUPER FAJNA
Nienawidzę tego, co kochałem do tej nowej aktualizacji, ma wiele błędów i zawsze mówiło o słabej łączności, gdy mój internet jest silny, więc nadal utknąłem na tym cholernym samouczku, próbując kupić helikopter, kiedy zawsze mówiło o złej łączności
Bez zakupów za realną kasę nie da się przejść.
Bitwa ze statkami bojowymi to jedna z najlepszych gier wojennych, w jakie kiedykolwiek grałem. Choppery są naprawdę fajne, a poziomy są zbyt interesujące. Ale od jakiegoś czasu nie działa we wszystkich urządzeniach.
Aplikacja została zatrzymana i koniec gry
Nie działa, mówi, że należy pobrać z Google Play, ale jednak to zrobiłem
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D Aksi zpqc
Zmieniłem telefon i sprzedałem poprzedni. Teraz wszystkie inne gry, w tym bitwa okrętów wojennych, przywróciły moje dane. Ale ta gra nie przywraca moich danych, nawet nie wysyła wiadomości e-mail na moje konto e-mail zarejestrowane w grze. Próbowałem wiele razy. Nie wysyłam wiadomości e-mail na mój połączony e-mail Hotmail. Nawet nie pobieram danych z gier Google Play. Jeśli nie zostanie przywrócony. Potem tata, pa, na zawsze. 😡.
Fajna gra… problem polega na… 1) Kupiłem helikopter, ale nie poszedłem do mojego lobby… I straciłem moje złoto… proszę naprawić błędy… 😠
Szkoda , gdyz zeby przejsc do epizodu 2 trzeba jeszcze brac misje gdyz prsejscie 1-ego nie wystarcza
Jakby koszty możliwosć cesji i oferty za darmo autorstwa by było nawet 5/5
Piękna gra!!!!!!!!!!!!
Podoba mi się ta gra, ale zawierają reklamy, nie ma problemu, ale są pewne błędy, których nie mogę zdobyć na instalację diamentu i uruchomiłem aplikację, ale ona nie działa, więc tylko 2 🌟 um plz dał nam. Wypróbuj wszystkie śmigłowce bojowe 2 razy, plz napraw to!
Dałbym z siebie 5, gdyby to cholerstwo nie pękło 3 i 4 razy dziennie, przez co straciłem nagrody i marnowałem pieniądze na koszty amunicji, ponieważ nie mogę ukończyć misji, ale nadal mówi, że wykorzystałem swoje szanse, mimo że był tylko trochę drogi, kiedy się rozbił
To najlepsza gra, ale dla początkujących graczy nigdy nie jest łatwo zdobyć złoto, dlatego każdy gracz chce zhakować tę grę, co jest główną zmianą, jeśli łatwo jest zdobyć złoto, ale kompiluję wszystkie odcinki
Znowu problemy ... wywala do pulpitu przy misji
Wycofało mi się helikopter za 250 000 zł
1)Dlaczego ta gra wymaga pozwolenia na dostęp do KONTAKTÓW?! 😡😡 2) Wiele dni później, gdy ponownie zainstalowałem tę grę, wszystkie moje postępy zostały usunięte po zalogowaniu się do Google Play Games. 3) Zmusza mnie do rozegrania 3 nudnych misji samouczka, zanim pozwoli mi się zalogować, mimo że grałem już wcześniej w tę grę.
Starsza wersja jest lepsza niż nowa, ponieważ nowa (obecna wersja) wymaga połączenia z Internetem, ale nie działa, nawet moje Wi-Fi ma 150 Mb/s i jestem jedynym podłączonym do Wi-Fi, w tej grze jest błąd, którego nie jesteś aby móc już grać w tę grę, zrób coś w tym i przywróć wersję, w której nie jest potrzebne połączenie z Internetem
Przeszłem dobrze dobrze ale nie zdążyłem się bo mnie zabili i wurzuciłem telefon przez okno
Mozna grac
Kafe Memasak - Koki Makanan Arkade auxz
Ta gra musi grać palcami, 1 przycisk, aby przejść prosto do przodu, a obrót do rąk palcem, to jest lepsze, sugeruję twórcom gry, że te rzeczy dodają do twojej gry, to jest bardzo pomocne i przydatne w grze, inne gry również są podane w tej sprawie , gra jest piękna 👍👌 ale potrzebuje tej gry , , , , , , ,. Dzięki.
To świetna gra, przywołuje wspomnienia z moich wojskowych czasów. Zostałem wyszkolony na specjalistę od walki z czołgami. Ale to wciąż daje do myślenia: nawet jeśli celowniki zbliżają się do wyposażenia, to różni się od każdej gałęzi usług. Jestem USMC w latach 70-tych rzeczy były naprawdę stare? Semper Fi też wszyscy, którzy służą. BÓG BŁOGOSŁAWI TYCH, KTÓRZY OBECNIE SĄ DAJĄC 110% ZA NASZĄ WOLNOŚĆ
dajcie 2.000 G
Po zakończeniu instalacji , gdy wchodzę w okno wyboru odcinka , to zaraz po wybraniu odcinka dźwięk się zatrzymuje .. Brak dźwięku .. i sprawdziłem ustawienia również wszystko jest w porządku ale brak dźwięku na początku misji .. Dlaczego ? Proszę powiedz mi !
Problem naprawili z misjami gra jest super
!
Nie zasługuje nawet na jedną 🌟 gwiazdkę, ponieważ po aktualizacji moja Gra ciągle się zawiesza po uruchomieniu gry i działa ledwo przez 2 lub 3 minuty, a następnie automatycznie się zawiesza, chociaż mam wersję Androida:11 / i 6 GB pamięci RAM w moim telefonie. Sprawdź i zaktualizuj go ponownie tak szybko, jak to możliwe, w przeciwnym razie usunę go.
Naprawdę uwielbiam tę grę, świetna kontrola, nie zła grafika Grałem w nią przez 3 lata, ale ją usuwam, teraz pobieram ją ponownie, ale za każdym razem, gdy otwieram aplikację na samym początku, zawsze się zawiesza .... plss napraw to naprawdę przegap tę grę