Post by corluchegadqui on Feb 24, 2022 10:05:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Evo Pop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Evo Pop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodē bezgalīgas primogēmas ▞▞▞
▞▞▞ Evo Pop 2022 version ▞▞▞
Es novērtēju 3. Man patiešām patīk šī spēle. Viena problēma ir tā, ka, ja nav naudas, tad uzreiz nevar dabūt citus evos. Es nesaku, ka šī spēle ir pay2win, bet iegūt evos un citus produktus ir grūti, jo dārgakmens ir grūti iegūt. Es jau izmantoju savu oriģinālo un balonu, un tagad es nevaru iegūt vairāk trofeju. Es iesaku spēli padarīt sasmalcināmāku evos iegūšanas ziņā, nevis tikai paļauties uz lādi (kurai arī ir mazas iespējas iegūt evos). Izņemot to, spēle ir laba.
Man personīgi patīk spēle. Tomēr mana problēma ir tāda, ka tad, kad izstrādātāji lika vīrusam evo, ak, dievs, tas ir pārspēts. Noteikti tāpēc, ka tas maksā 20 dolārus, tāpēc daudzi cilvēki to nepieņemtu. Katrā vestibilā ir vismaz 1 vīruss evo. Tas ir pārspīlēts, jo, kad tie pirmo reizi nārsto, tie nārsto ātri. Kad tev un tavam 3. pretiniekam nav kaut kas pret vīrusu, tu un viņi ir ieskrūvēti. Pēc tam to izmērs tiks palielināts, un, tiklīdz tie nogalinās jūsu evo, tas tiks pārveidots par savu. Burtiski kāda velna pēc.
Šī spēle ir LIELISKI. Lūdzu, neļaujiet sliktām atsauksmēm, pirms to izmēģināt. Laimēt ABSOLŪTI NAV jāmaksā. Ir pilnīgi iespējams gūt panākumus un progresēt spēlē bez tēriņiem – ne vienmēr ir viegli, kur gan būtu izaicinājums? Es zinu, ka tas ir pretrunīgi, bet varbūt daži cilvēki vienkārši nav tik labi spēlē. Nezinu, kāda ir problēma ar ierobežotu dzīvi — standarta iezīme vairumam pieklājīgu stratēģijas spēļu. Spēle noteikti varētu iztikt ar pulēšanu, dažām kļūdām, bet TIK DAUDZ jautrības!
Šī spēle ir jautra koncepcija. Ir diezgan jautri spēlēt, kad jums ir ļoti garlaicīgi un jums nav nekā cita, ko darīt. Tomēr ir daudz trūkumu. • Jūs nespēlējat pret īstiem cilvēkiem, tikai A.I.• Nav draugu pievienošanas sistēmas. • Kad esat sasniedzis noteiktu līmeni, jūs spēlējat tikai pret pārspētiem Evos, piemēram, Virus vai Hover. • Lai atkārtoti ielādētu uzdevumus, ir nepieciešama vesela diena. • Pasaules ir tikai atkārtojumi, bet ar dažādiem nosaukumiem. • Spēle bombardē jūs ar muļķīgiem piedāvājumiem, kas ir pārāk dārgi.
Žēl, ka šī spēle ir tik ļoti apmaksāta. Pastāvīgi liek man pirkt spēles valūtā, un jūs varat spēlēt tikai 5 līmeņus, pirms beidzas IGC, kas jums ir jāiztērē, lai spēlētu. Tad jums jāgaida 5 min, pirms spēlējat citu līmeni. Kāpēc?! Es zinu, ka tas ir, lai piespiestu cilvēkus maksāt, bet nāc. Šī iemesla dēļ es tik tikko esmu iekļuvis spēlē. Laiks rādīs, cik ilgi es varēšu spēlēt, pirms maksas mūris padarīs spēli neiespējamu uzvarēt, nemaksājot. Kauns, jo spēle ir jautra.
Premium evo ir bojāti, tikai 5 enerģijas, kas aizņem uz visiem laikiem, lai atjaunotu, ja vien jūs nemaksājat.
Pati spēle ir diezgan laba. Katram Evo ir laba Lil stratēģija. Diemžēl bez tā, ko spēles spēks jūs baro no paša sākuma, es neko citu neesmu ieguvis. Katrs laimests dod jums 10 monētas neatkarīgi no jūsu uzvaru sērijas. Vienam jauninājumam ir nepieciešami simtiem monētu, un vairums priekšmetu tiek bloķēti aiz maksas sienām. Šo spēli principā ir jāmaksā. Jūs pat nevarat jaunināt ar 10 nopelnīto monētu limitu. Slīpums būtu vienāds ar mmo darba līmeni.
Man joprojām patīk šī spēle, bet esmu atņēmis 2 zvaigznes, līdz kļūdas ir novērstas. Man ir apnicis zaudēt kļūdas dēļ, kad man vajadzēja uzvarēt. Es spēlēju bez maksas (bez pirkumiem), un man tas ir šķitis diezgan aizraujoši. Es varu uzvarēt lielāko daļu spēļu ar lielāko daļu evos veidu. Jā, var paiet viena vai divas dienas, lai iegūtu jaunu evo, un vēl pāris, lai tos jauninātu, un, protams, spēle būs daudz ātrāka, ja maksāsit. Tomēr, ja jums patīk šī pasaules dominējošā galda spēle, šī spēle jums noteikti patiks.
Turpina uznirstošo pārdošanas apjomu tādā veidā, uz kura es nejauši noklikšķinu. Atvēra manu nesaskaņu? Rāpojošs, potenciāli kaitīgs
Vēl viens ienākums "viltus vairāku spēlētāju" spēļu žanrā. Es nesapratu apelāciju. Spēle parāda citu "spēlētāju", pret kuriem spēlējat katrā kārtā, lietotājvārdu un trofeju skaitu... bet patiesībā viņi nav īsti spēlētāji, viņi visi ir tikai robotprogrammatūras un nav īpaši labi. Spēles priekšnoteikums ir interesants, un patiesībā sacensties ar citiem spēlētājiem būtu jautrs un pārliecinošs izaicinājums, taču pret spēles AI tas ātri kļūst garlaicīgi.
Rediģēt, jo ir pārsniegts vārdu ierobežojums, būtībā saspēles vadītājs, progresēšana ir nepatīkams, un (pārsteidzoši) pat nav iespējas samaksāt par šīm lietām. Diemžēl spēle patiesībā ir laba, tāpēc tas ir ļoti neapmierinoši. Lai pabeigtu līmeņus, ir nepieciešamas 6 enerģijas, katras enerģijas iegūšanai nepieciešamas 15 minūtes. Jūs veicat matemātiku. Es sāku vakar, man ir 3 evo, un man bija pārī pret čali ar VISIEM evo, spēlējot ar leģendāro Evo. Es nevaru pietiekami uzsvērt šo zeptolabs, FIX THE ENERGY SISTĒMU. Lūdzu.
Evo Pop Jumboq xyeo
viss ir labi, bet enerģija šajās spēlēs ir slikta lieta
Jautra spēle, taču jums nepatīk, ka jūsu evo var kaut kur iestrēgt ārpus ekrāna, un pēc tam, kad ūdens ir piepildījis ekrānu, jums joprojām ir atlikuši daži evo. Es tikko spēlēju spēli, kurā viens spēlētājs tika izskausts pirms 3 minūtēm, tad man un otram bija 3-4 ārpus ekrāna. Nu, pēkšņi raktuves nokrītas līdz 0, un spēle saka, ka esmu ieguvis 3. vietu, lai gan man vajadzēja saņemt vismaz 2. vietu. Tomēr man nepatīk, ka jūsu evos var iestrēgt ārpus ekrāna. Un ar monētām un lādei nepietiek.
Viltus multiplayer, spoku evo un kopš pēdējā atjauninājuma ar lielu nobīdi un pārspētu jauno evo
Dažreiz var redzēt augstu līmeni. Tas ir negodīgi, ja tur ir robots un jūs to nezināt.
Šī spēle patiešām bija laba PIRMS atjaunināšanas. Tas jau iepriekš bija vienkārši, un "līmeņu karte" padarīja jautru, kuru līmeni izvēlēties. Tagad līmenis kļuva garlaicīgs un nomākts. Lūdzu, atnesiet līmeņa karti.
Pareizi, tik jautra koncepcija, taču tā ir diezgan liela spēle, kurā tiek paņemta nauda, maksā, lai laimētu, nemaksājot īstu naudu, ir ārkārtīgi lēni malt monētas, turklāt spēlē ir tik daudz dažādu veidu valūtas, kā arī enerģijas lietas, kas jūs ierobežo. cik raundu jūs varat spēlēt, tas tiešām ir nomākta, pārāk slikti, jo tā ir ļoti jautra koncepcija, tikai slikti izpildīta
Tu nespēlē pret īstiem pretiniekiem. Progresēšana ir lēna un pat apstājas, ja vien nenolemjat ieguldīt naudu spēlē. Es arī tiku izkrāpts no čempionāta balvām pēc pirmās vietas iegūšanas, taču turnīrs pēkšņi beidzās dienu agrāk, nekā teica taimeris, un bez uzvarētājiem vai balvām. Šī spēle ir absolūta laika izšķiešana.
Patīk spēle, bet pati spēle tajā brīdī ir diezgan bojāta. Misijas netiek atiestatītas, ja viņi saka, ka tā tiks veikta, lai es varētu turpināt progresu, netērējot dimantus, neesmu pārliecināts, vai tas ir tīši, bet diezgan slikti, ja tā ir. Arī iespēja jaunināt uz premium nedarbojas, noklikšķinot uz pogas nekas nenotiek? Lūdzu, izlabojiet misijas, lai nodrošinātu lielāku progresu!
Tā joprojām ir jautra spēle ar jauku mākslu, taču tā zaudē savu spīdumu. Viltus vairāku spēlētāju spēle, dažas kļūmes, kuras tiešām jau vajadzēja novērst, un šis jaunais evo Frog, kas ir neticami OP, vismaz tas, ko es līdz šim esmu redzējis. Gļotām ir jābūt spējai, ko viņi izmanto, vai tamlīdzīgi. Kā tas ir, tas ir automātiski un neatlaidīgi, tāpēc viņi pārņem visu jomu. Izmēģināšu citus evos, vai ir skaitītāji, bet tā kā tu nezini, kurš ir mačā, kamēr nespēlē, tad nevar izvēlēties labāko evo.
Spēle avarēja, taču pēc atkārtotas instalēšanas viss progress tika zaudēts un visi ziedojumi pazuduši. Nespēlē šo spēli!
Lieliska izklaide, taču diemžēl, izejot noteiktu līmeni, jūs katru reizi spēlējat tikai viena veida pretiniekus (vīrusu evo). Tas pēc kāda laika noveco. Vairāku spēlētāju spēle, daži pretrunīgāki pretinieki un/vai vairāki līmeņu veidi saglabātu to interesantāku ilgāku laiku. Spēlēju to mēnesi, neiegādājoties preces, atbloķēju visas evos, ar kurām spēlēt.
Evo Pop ปริศนา foh
Laba spēle. Vairāki jautājumi. Pirmkārt, tas ir saistīts ar reālas naudas maksāšanu, lai jūs gūtu panākumus spēlē. 10 kārtas? Vairāk naudas, lai spēlētu vairāk raundu vai gaidītu nesamērīgi daudz laika, lai spēlētu vēlreiz. Vai nevar pārspēt citus spēlētājus ar standarta evos? Maksājiet, lai sasniegtu līmeni, lai jūs varētu uzvarēt. Bet, lai gan tas viss ir patiešām patīkama spēle. Bet viskaitinošākais visā spēlē ir tad, kad tu zaudē spēlētājam, kurš vairs nav pat kartē. Mani evos burtiski aptvertu karti
Apbrīnojama spēle. Jā, jauninājumi ir dārgi, taču tieši tur turnīri un ikdienas izaicinājumi palīdz sasniegt savus mērķus. Ja tos darāt katru dienu, jūs ātri jaunināsit. Lieliski vizuālie attēli un jaukas skaņas
Es ienīstu vienkārši atstāt sūdzību, bet es jūtu nepieciešamību to darīt. Es tomēr atstāšu 5 zvaigžņu atsauksmi, jo spēlei, kuras pamatā ir fizika tik agri, ir tik pārsteidzoši vienmērīga gaita, vienalga ar īgnumu... Spike, es saprotu, ka viņam bija grūti programmēt. , ar savu hitbox mijiedarbību ar visu divos veidos (sadursme un lipīgums), bet dažreiz viņš vienkārši ieklips tādā stadijā, kad ar viņu vispār netiks sazināties, kas nozīmē, ka nav iespējams uzvarēt, apēdot visus.
Netērējiet savu laiku. Ja mainīsit ierīces, jūs zaudēsit visu savu progresu (un iztērēto naudu), jo Evo pop nav rezerves un atjaunošanas iespēju. Tu esi ticis brīdināts.
블록 해제 - 블록 퍼즐 퍼즐 qkjc
Evo Pop Puzzle wkhk
Zeptolab ir kļuvis par mantkārīgu pārdevēju, kas maksā par laimestu. Evopop ir lieliska koncepcija, kas ir patiešām labi īstenota, taču pēc kāda laika kļūst neiespējami progresēt, nemaksājot. Un cenas ir ārprātīgas! Piemēram, līmenī, kurā es biju iestrēdzis neskaitāmas spēles, viņi prasīja 26,99 USD, lai pārietu uz nākamo līmeni. Tā vietā es to atinstalēju.
Evo Pop Câu đố tzlm
Jums, puiši, bija lieliska spēle ar patiešām interesantu mehāniķi, bet pēc tam jūs to nogalinājāt, ievedot mani aizmirstībā un noslīcinot savos muļķīgajos uznirstošos logos. Insta atinstalēšana.
Pietiekami pienācīga koncepcija, bet daudz monetizācijas. Spēles gaita gandrīz noteikti ir palēnināta, lai stimulētu pirkumus par reālu naudu. Es neesmu redzējis daudz reklāmu, bet jūs saņemat daudz uznirstošo logu, lai iegādātos pakotnes un jauninājumus. Un ir kaitinoša "nelasīta skaitītāja" lieta, no kuras jūs nevarat atbrīvoties, kamēr neesat iegādājies kādu premium lietu. Ir arī zināma veiksme nejaušu faktoru dēļ, kas padara uzvaras-balvas bonusa zaudēšanu īpaši sāpīgu. Turklāt tas izskatās vairāku spēlētāju režīmā, bet esmu redzējis tikai robotprogrammatūras.
🤬 kur ir mans progress, ko esmu paveicis? Kāpēc citi evo pop sāk saukt savādāk? Vai man viss jāsāk no jauna? kas pie velna notiek? 🤬 TIK DAUDZ KRĀPNIEKU. 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🙄🤬Cheaters🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬cheat 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬cheat 🤬🤬🤬 🤬🤬🤬🤬🤬Cheat 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Pēc jaunākā atjauninājuma spēles atvēršana prasīja daudz laika. Pēc tā atvēršanas viss mans progress ir pagājis..... un es arī nevaru atjaunot pirkumus kāda iemesla dēļ.
Es tikko nopirku evo caurlaidi, mana karte ir iekasēta, un es to nesaņēmu spēlē. Esmu ļoti vīlies
Tas ir jautri un smieklīgi 😁 Tam patiešām ir liels potenciāls. Pagaidām došu 4 🌟, līdz izpētīšu to tālāk. Rediģēt: Pēc tam, kad esmu spēlējis kādu laiku, es atklāju kļūdu, kas ļauj cilvēkiem krāpties, izejot ārpus ekrāna, lai izdzīvotu pēkšņā nāvē, un man ir pierādījumi tam. Vēl viens mīnuss ir augstākā līmenī, esmu noskaidrojis, ka ienaidnieki vienmēr ir 2 Virus Evos. Garlaicīgi..
Izklaidējieties dažas minūtes, pēc tam jums pietrūks ārkārtīgi ierobežotas enerģijas viena spēlētāja spēlei. Spēle ir ļoti vienkārša pirmajās četrās salās, un tad jūs saskaraties ar jaunu ienaidnieku, kuru ir gandrīz neiespējami nogalināt, un jums vienkārši ir jāizdodas tās noturēt. Ak, un jūs varat spēlēt kā varde, bet tas jums izmaksās 20 USD. Atkritumu spēle. Sūc
Tā ir jautra spēle, un vienkāršā optika ir lieliska... pat mazliet retro. Liela problēma ir bugs. Arvien biežāk gadās, ka uzspridzinot evos, katapultējot ārpus redzesloka, izdzīvo un vairojas neaizsniedzami. Nekādas atzinības vai atvainošanās no spēļu izstrādātāju puses un nekādas kompensācijas spēlē, kā tas ir diezgan izplatīts ar citām spēlēm. Es gatavojos to atinstalēt. Tikko uzveica pretinieks ārpus ekrāna. Veiksmi izstrādātājiem
Man ļoti patīk šī spēle, bet tas, ka jums ir jābūt pietiekami daudz enerģijas, lai spēlētu līmeni, man tā nepatīk. Es nezinu, vai tā ir iespēja, bet vai varat lūdzu to noņemt vai vismaz padarīt to, lai es varētu saglabāt vairāk enerģijas
Jautra spēle, kuras pamatā ir vēss priekšnoteikums. Tomēr daži evos tiek bojāti, kad AI tos izmanto. Nogalināšana ielādes ekrānā vai AI ar neuzvaramu Evo ir diezgan izplatīta parādība.
Šai spēlei ir patiešām jautra spēle!
Labi, pirmkārt, šī spēle šobrīd ir ļoti kļūdaina, nespēlējiet to, ja jums trūkst pacietības. Kļūdu saraksts: 1. Karte tiek dubultota, tāpēc vienā spēlē jūs kopā iegūstat 2 kartes tīklus. Sliktākais scenārijs: jūs nogalināsit savu evo nārstu 2. zemē. Katrai spēlei tiek veikta ielāde, kuru nevarat izlaist. Ja spēlējat spēli, negaidot, kad tas notiks, jūs tiksit nosūtīts atpakaļ uz galveno izvēlni. Izšķērdējiet savu izturību un līgas biļeti, ja jums ir 1 Šī nav kļūda: -god wth ar šo op evo...
Nekādā gadījumā nevajadzētu maksāt par šo spēli, jo viņu spēles traucējošās kļūdas bieži zaudē jūsu progresu un pirkumus. NEMAKSĀ PAR NEVIENU SPĒLI. No labās puses tas ir salīdzinoši jautrs un joprojām attīstās pietiekami ātri, bez nepieciešamības maksāt par pirkumu spēlē. Visi AI pretinieki un neviena PvP. AI pārāk vājš un pārāk viegli uzveicams ar jebkuru EVO.
labs laikā kavēklis
Patīk spēles mehānika. Es ļoti novērtētu, ja būtu iespēja saglabāt progresu mākonī, jo tikko nomainīju tālruni un es zaudēju visu progresu. Varbūt es mēģināšu to vēlreiz pēc kāda laika, cerams, ka viņi līdz tam laikam pievienos mākoņa saglabāšanas funkciju, vai arī šī spēle man ir krūšutēka. Atjauninājums (pēc 4 mēnešiem): spēlē joprojām nav mākoņkrātuves vai sociālo funkciju. Es domāju, ka tas ir tas, lai es neatgrieztos šajā spēlē. Nebiju gaidījis tik sliktu UX no zeptolabiem.
Ja neskaita tipisko enerģijas mehāniķi, šī spēle ir vienkārša un vienkārša. Sadaliet un iekarojiet, nospiežot vienu pogu. Vērtētu augstāk, ja katrā mačā nesatiktos ar Frog evos. Viņi ir pārāk pretīgi, un AI ir agresīvs pret viņiem.
Diezgan jautra spēle, bet jūs saņemat tikai 5 maksimālos enerģijas daudzumus, un vēlāk būs nepieciešamas 6 uzvaras, lai pārspētu līmeni. It kā nāc, cilvēk. Tas vienkārši ir atpalicis. Arī viss veikalā ir pārāk dārgs, un spēle ir ļoti vienkārša
Lieliska spēle
Spēle ir pietiekami jautra, taču attīstība ir tik nepanesami lēna, ka tā patiešām ātri noveco. Vairākos līmeņos ai ienaidnieki sāks būt divreiz lielāki par jūsu vienībām, un nav iespējams tikt uz priekšu, ja jums nebūs tādas pašas priekšrocības. Neveicot progresu un vienkāršāku līmeni, spēli nav vērts turpināt spēlēt
forša spēle
Paldies par šo patīkamo spēli, lūdzu, pievienojiet vairāku spēlētāju režīmu, lai mēs varētu spēlēt ar saviem draugiem, un es domāju, ka jūs būtu gada spēle ❤