Post by progerhomepous on Mar 14, 2022 23:09:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ DOOM ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DOOM IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код неограничено све ▞▞▞
▞▞▞ DOOM 2022 version ▞▞▞
Не ради и Гоогле ми неће вратити новац без разлога.
Контроле.....СУЦК!!! Ово је добар носталгични Доом... графика, музика итд. НЕ очекујте квалитетно искуство играња.
Нема подршке за гамепад. Каква шала
DOOM Akčné udl
Не могу да га инсталирам из неког разлога, стално добијам поруку о грешци
DOOM Action ggsl
Изузетно сам разочаран. Отварам апликацију и само црни екран. Пробао сам кораке за решавање проблема на Бетхесдиној веб локацији и није успело. Контактираћу Гоогле Плаи за повраћај новца.
Мало је бољи, али би било лепо дозволити могућност модификације мапирања контролера.
У реду, 3 звездице за стварни квалитет, али контроле, плус точкић за оружје на екрану осетљивом на додир и двоструки додир за одређене ствари као што су аутоматско покретање и паљење, све је слично. Цометфон, било би лепо када би могао да смислиш да ставиш другачију шему за контролу, али мислим да волим доом то деатх човече, ти си објавио исту игру и још увек са задовољством купујем ову која није вредела 5 долара само због недостатка добре контроле по мом мишљењу
Волим Доом и играо сам све врсте портова и овај би могао бити у реду осим недостатка прилагођавања контроле. Заиста бих волео да видим повећање подешавања за кретање, али не можете ништа да промените у вези са виртуелним аналогним за кретање. Подразумевано је прилично лоше имплементирано и не може се променити. Боље је да играте нешто друго осим ако се не ажурира.
Мислим да је овај порт сасвим у реду. Бити у могућности да играте Доом у покрету је забавно. Ипак, имам проблема са контролама на додир. Кад год додирнем екран да бих пуцао, и мој циљ се обично помера, чак и најбржим додиром. Дакле, трошим много метака и не могу да замислим да играм на високој тежини. Волео бих да има подршку контролора. Могу да користим жичани кбок 360 контролер са својим Самсунг-ом. Укључи и играј. Ово би био савршен порт за мене да имам опцију да користим контролер.
DOOM Akční huw
Зашто ово не подржава гамепад и зашто сам приморан да отворим налог?
Разумем да желите да се играчи пријаве, чак и ако је то потпуно непотребно. Али зашто то чинити тешким и непоузданим? Када клијенти који плаћају траже е-пошту која потврђује нешто, пошаљите ГД е-пошту. Ништа друго на телефону не прави такву муку за кориснике.
Добро играње са оригиналним контролама, али када је ажурирано, једва сам могао да играм, додиривање дугмета за паљење и то што га не пали је заиста досадно.
Покушао сам да учитам датотеку за чување и игра ми се замрзнула. Да ли знате да ли нешто радим погрешно?
не могу чак ни да играм без Бетхесда налога! Само сам желео да играм за стара времена. Прављење налога је само дало грешке (и на Бетхесдином вебу). Режим авиона није помогао. Дозволите нам да играмо игру без те муке! Деинсталирао сам игру и надам се да ћу добити рефундацију.
Сада када је проблем са замрзавањем игре када учитате чување решен, то је прилично солидан мобилни порт ДООМ-а.
Контроле су грозне.
Left-Right : The Mansion Παιχνίδια παζλ pjwd
каква лепа носталгија са страном новог!!!! Да ли ће Доом икада волети да остари?Мислим да не са оваквим поновним покретањем. И шта? аддонс? Где да се пријавим? О чекај, већ јесте....
Нећу се учитати на мом телефону, само празан екран...
зашто морам да се пријавим да бих играо супер стару класичну игру? рефундирано! поправи то и пробај поново
Контроле су ужасне. Борим се да плазма пиштољ испали више од једног метка, као и ланчани пиштољ. Потребан је комплетан рад.
Када спустите контроле, све је као оригинал. Апсолутно ми се свиђа
Контроле су страшне, није могуће играти. Ако би подржавао неку врсту гамепад-а, било би боље
Не могу да играм без налога. Не могу ни да створим.
Бетхесда Логин? И још увек не успева да се пријави са тачним подацима? До ђавола не. Поправи то. Уклоните потребу за пријавом на Бетхесда пошто сам је већ купио и поседујем. П.С: Променићу оцену када се то деси и заиста могу да играм игру...
Након ажурирања, игра се руши приликом учитавања сачуване датотеке 😐
Ново ажурирање омета учитавање игара. Не могу да учитам игре.
DOOM Δράση tbid
Волим то до сада. Могућност играња ових оригиналних игрица на мом телефону враћа толико успомена. Некада сам се возио бициклом до Волмарта са гомилом дискета у џепу да бих могао да инсталирам Доом и Доом 2 на њихове рачунаре и пустим га.
Желим поврат новца. Одрастао сам играјући ову игру. Заледи се када погледате около и онда само ходате у истом правцу све време. Фрустрирајуће
одмах након преузимања моје белешке 9, у примљеној грешци 14034... која ме је спречила да направим налог. из неког разлога вам је потребан рачун да бисте платили класични доом... одмах сте добили повраћај.
Одлична игра! Доом је сјајан. Једини проблем који имам до сада је када користим свој блуетоотх 8битдо СФ30 Про Гамепад. Лево дугме ми омогућава да се крећем напред и назад. Не ради са стране на страну. Такође Д-пад не ради што би било боље. Одлучите се за више звездица. Живели. 🤘😈
Браво доом, има једну грешку, где када умреш и још увек имаш додатну љубав, једноставно седиш ту и мораш да се вратиш на главни мени
Контрола је срање, покушавам да играм са Ксбок Оне контролером, али не могу да вратим
Ово је срамота за оригиналне доом игре и ид софтвер. Бетхесда: понашате се као да је ваша игра, заправо сте нешто допринели, помогли сте, нисте, једноставно. Скините свој лого тамо јер једине игре по којима бисте требали бити познати су срамота првог дана. Не за друге угледне, компетентне, праве програмере.
НЕМОЈТЕ МЕ ПОГРЕШИТИ. своју пропаст. шта још хоћеш? али... контроле су лоше.
најгора лука која постоји. Бнет дрм се може превидети, али његове контроле су неупотребљиве и звук је јасан рип из снес верзије. уштедите своје време, копијом оригинала и играјте скуллтаг.
DOOM Action shi
не могу чак ни да дођем до игре какав рип офф!! драго ми је што сам могао да вратим свој новац!! требало би да скинете ову игру, нема сврхе! прилично је тужно што сам морао да изаберем звездицу да бих могао да поставим и упозорим друге на лажне рекламе иначе не бих
Одличан прикључак, али постоји приметно кашњење када пуцате и мало је тешко користити пуну аутоматску функцију. Такође, како то да игра захтева 100 пута више меморије од оригиналне верзије?
Ја апсолутно волим пропаст. То је једна од мојих омиљених игара свих времена ако не. Нажалост, контроле за овај порт нису баш добре за коришћење са мојом напоменом. Претпостављам да би то био сличан проблем са било којим већим телефоном. Дугме за коришћење треба повећати или га померити са средине екрана на дугме за спринт помоћу прекидача за спринт.
Бетхесда је шала! не могу да играм без пријављивања. покушајте да се пријавите, грешка је. покушајте да креирате нови налог ... грешка. 8 долара за екран за пријаву
Вреди цене, чак и компатибилан са контролером! Невероватно!
Контроле су страшне
Сама игра је попут оригиналне игре, контроле су мало досадне, али апсолутно најиритантнија ствар у вези са овом игром је што не можете учитати сачувану игру јер се она руши сваки пут. Тако да заиста можете да играте првих неколико нивоа изнова и изнова.
Мислим да је кул, једна од најгорих шема за контролу мобилних уређаја које сам икада видео. Покушавао сам то да схватим неко време и једноставно није деловао довољно адекватно за ову врсту игре.
не ради са Цхромебоок-ом