Post by progerhomepous on Mar 14, 2022 23:18:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lep\u0027s World Z ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lep\u0027s World Z IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy veľa peňazí ▞▞▞
▞▞▞ Lep\u0027s World Z 2022 version ▞▞▞
Prečo máte toľko ťažkých úrovní, ktoré som sa snažil dokončiť pred 4-9 minútami úrovní A zomrel som na 80% dokončený, prosím zabite ťažké úrovne na ľahké úrovne, ktoré sa prebíjajú a škatuľku, ktorá sa otáča reťazou Edit: Giles vás pustí, ak skočíte na stenu len svet lepov 3 a 2 môže skákať po stene, odpovedzte na moju recenziu. Opravte to, je 2. október 2021, 15:50 opravte to OPRAVTE to opravte!!!! OPRAVIŤ OPRAVI OPRAVI O OPRAVI O OPRAVI O OPRAVU OPRAVO OPRAVO OPRAVO OPRAVO OPRAVO OPRAVO OPRAVO OPRAVO OPRAVO OPRAVO OPRAVO OPRAVO OPRAVO OPRAVU Opravo Opravo Opravo Opravo Opravo Opravo Opravo Opravo Opravo Opravo Opravo Opravo OPRAVO OPRAVO OPRAVO OPRAVO OPRAVO OPRAVO OPRAVO OPRAVO OPRAVO OPRAVO OPRAVO OPRAVO OPRAVO Opravo Opravo Oprava Opravo Opravo Oprava Oprava Oprava Oprava Opravy Opravy Opravy Opravy Opravy Oprava OPRAVO Opravy Opravy Opravy Opravy Opravy Opravy toto opraviť.
kash kamtar ghat mishod ...vdaka
Táto aplikácia sa mi nepáči:-|:-(
Ovládacie prvky nefungujú správne. Neskáče dostatočne vysoko.
BUST-A-MOVE Journey Slagalice aji
Je to pekné, len nie príliš dobré, ale je to také nudné
Dobre
nie
nepáči sa mi táto hra ewwwwwwwwwwwwww
Bol dobrý
Lep's World Z Arkaadmängud byiz
Dobre dobre
Tentokrát som si stiahol svet leps z Stiahol som svet lepsov, potom svet lepsov 3 a teraz je rad na z jedna.😇😇😇😇🤡🤡👿👾☻🤓🤓🤭
Príspevok
Táto hra sa mi naozaj nepáči, je to strata času a internetu 😞
Prečo je v hre len 10 životov, prečo nie veľa ako žiadne životy, potom môžete hrať navždy a potom by som vám dal 5 hviezdičiek 🌟🌟🌟🌟🌟
Rr
Dôstojné pokračovanie trilógie Lepov svet. Čo sa však stane po úrovni 8-10? Nekončí sa to definitívne ako predchádzajúce dve hry, kde porazíte posledného bossa. Niektorí z týchto zombie bossov sú len opakovaní bossovia, najmä posledný z 8-10. Zábavná hra, ale končí(?) kňučaním a nie treskom. Napriek tomu si to užil!
NEBEZPEČENSTVO 😱 MILUJETE TÚTO HRU 😍😆
Strata času Táto hra je nudná
Lep's World Z Arked izgs
B.Esikha. Forma ,srikakulam, sompeta.
Táto aplikácia nezobrazuje bezplatné reklamy
ahoj, úroveň draka 8..10 nefunguje dokonale, je to veľmi zlé
vôbec nie ako predchádzajúce leps
Pekný
Je to zábavné, ale po chvíli to začne byť nudné a ťažké.
bolo to také zlé, akoby som jedol 💩 nie si sekáčik
Úprimne povedané, ovládanie je nanič. Bez urážky, ale hranie tejto hry ma naozaj nebavilo, svet lepsov 1-3 je ešte lepší ako tento.
Nebol tu žiadny multiplayer, aj keď sa hovorilo, že ho máte. Odpadková hra 1 hviezdička
cool hra
zábava
nie moc pekné
nie je to dobré, je to veľmi ťažké
Pagol hoi tohot
Lep's World Z Аркады ratx
Nepáči sa mi to 👎👎👎👎👎
Neznášam túto hru, ktorú vždy poviem na vytvorenie účtu, je taká slabá
NAJLEPŠIA HRA VŠETKÝCH
Páči sa mi táto hra je najlepšia
Hra je skvelá a páči sa mi grafika!!
milovať túto hru
Magari. Tamari😼👻💥
Keď sa s ovládacími prvkami zoznámite, bude sa hrať oveľa jednoduchšie. Veľa reklám, ale skvelá hra
5 štartov, pretože povedali, že na to dostanem bezplatnú aktualizáciu. 🤷🏾♀️ Je to fajn hra. trochu náročnejšie ako originál. Zábavný spôsob, ako tráviť čas.
Aktualizoval som to dvakrát, ale kde je úroveň 9
Čo myslíš tým, že sa multiplayer odomkne po odohraní 40 levelov, veľmi zlé rozhodnutie, taká Hanba
Hra je taká zlá, ako je taká zlá. Úprimne povedané, hrozné
Lep's World Z Arked izgs
môžete hrať Lep's World Z offline, bude to lepšie?
seno vŕ rất thú vị
Najhoršia hra vôbec....v histórii lepss
táto hra nie je zaujímavá a veľmi veľmi veľmi veľmi zlá
Je to dobrá hra a návrat, ale jediná vec je, že Leovi priatelia v hre chýbajú a sú nahradení inými postavami, ale všetko ostatné je skvelé, najmä grafika v tomto je úžasná.